6 כלים מעולים לבדיקת קישורים נכנסים
יש מאות כלים שונים לניתוח אתרי אינטרנט, לבדיקת ערך או אמון של אתרים, לבדיקת קישורים נכנסים או כל שירות אחר שבעלי אתרים צריכים, אבל מבין כל מאות האתרים האלו צריך למצוא את הכלים הטובים ביותר. במאמר הזה נתמקד בכלים לבדיקת קישורים נכנסים ואיזה כלי לבדיקת קישורים נכנסים הכי טוב והכי מדויק.
SEMRUSH
יש כמות מוגבלת של קישורים שהאתר הזה מאפשר לכם לקבל בחינם אך לפעמים זה נותן אינדיקציה טובה ולפעמים הסקרנות תגרום לכם לקנות חשבון פרמיום כדי לקבל מידע נוסף.
Ahrefs
על פי בדיקה שערך האתר monitorbacklinks השירות הנ"ל הוא שירות מדויק יחסית והוא מציג את הקישורים המתקבלים לאתר בנוסף לדירוג של האתר וכמות הדומיינים המכוונים לאתר תוך ניתוחים מעמיקים יותר. זהו הכלי המדויק ביותר שהוצג בבדיקה. חשוב לציין שמדובר בכלי בתשלום.
Majestic SEO
הכלי הזה מאפשר לכם לחפש 3 קישורים ביום באופן חינמי והוא מציג לכם נתונים חלקיים אלא אם כן אתם קונים חשבון. עד כמה שהכלי נראה טוב ואמין, הוא מספק לפעמים מידע מוטעה, כמו למשל מידע שגוגל עצמו מתעלם ממנו מאתרי סרק וגרסאות שונות של דפים. בבדיקה שנערכה הוצגו מאות קישורים לא נכונים ולכן זהו לא הכלי הטוב ביותר להשתמש בו.
Moz
מדובר בכלי חינמי ויעיל מאוד שאף ניתן להוריד הרחבת Chrome שעוזרת לכם לקבל מידע על כל אתר שאתם מבקרים בו ועל תוצאות החיפוש. בבדיקה הוא הציג נתונים טובים ויחסית מדויקים, אם כי Ahrefs היה עדיף במקצת.
Seo Spy-Glass
השירות הנ"ל ניתן לשימוש כתוכנה ולא כאתר. הוא מספק לכם נתונים מפורטים הכוללים דו"חות מלאים, דירוגי דפים, מילות מפתח ועוד… ובניגוד לשאר השירותים, הוא מאפשר לעשות זאת בתשלום חד פעמי ולא תשלום חודשי מתחדש.
CognitiveSeo
אפשר להציץ לשירות בקטנה או לקבל תקופת ניסיון בשירות זה בחינם, אך כמו שאר הכלים הטובים הוא בתשלום. הוא מציג לכם כמות לינקים ודומיינים המפנים לאתר שלכם וגם נותן דירוג לאיכות הלינקים. כל זאת בעיצוב יפה וברור לעין.
Google WebMaster
למקרה ששכחתם, גם גוגל מאפשרים לכם לקבל מידע על הלינקים הנכנסים לאתר שלכם. פירוט פשוט ונוח בגוגל ווב מאסטר מאפשר לכם לראות את הקישורים וכמות הקישורים מאותו אתר שמגיעים אליכם. עם זאת, אתם לא יכולים לקבל פירוט רב יותר או לבדוק על אתרי אינטרנט שלא ברשותכם באמצעות שירות זה.